//

300 студентів зі Сходу та Півдня приїдуть на Великдень до Львова

Напередодні Великодніх свят студенти УКУ та молодь Львова закликають усіх долучитись до акції «Великдень разом». 23 квітня, у переддень Великодня у Львові очікують прийняти близько 300 студентів з Полтави, Харкова, Запоріжжя, Донецька, Алчевська, Луганська, Одеси та Криму на святкування Великодня.


Ініціаторами акції «Великдень разом» виступило Студентське братство УКУ та низка інших молодіжних організацій.


«23 квітня студенти приїдуть до Львова. Разом з родиною, де вони житимуть, студенти посвятять паски, відвідають Літургію. Ми також плануємо організувати спільний майстер-клас із розпису писанок, відвідати гаївки у Шевченківському гаю, а у неділю – провести святкову вечерю, де усі гості зберуться разом. Схожа акція проводилися і минулого року, але тепер ми плануємо зробити її більш масштабною», – зазначив представник Студентського братства УКУ, один із координаторів акції «Великдень разом» Юрій Дідула. 


На думку організаторів, такі свята є чудовою нагодою проявити свій патріотизм поряд із гостинністю, розділити свою любов у найбільшій радості Воскресіння Господнього. «Спільне святкування христянських свят у родинному колі дасть нам відчуття єдності українського народу, відновить довір’я один до одного», – додав Юрій Дідула.


Господарі, які виявлять бажання взяти участь в акції, беруть на себе обов’язок прийняти на три дні до свого помешкання ту кількість гостей, яку вважатимуть за необхідне (від одного до трьох). Студенти зі Сходу та Півдня житимуть у сім’ях, тому організатори акції просять зголоситися людей, які мають можливість прийняти гостей.


Довідка.
Приблизна програма акції:
23 квітня , субота – приїзд гостей та їх знайомство з містом. Богослужіння.
24 квітня, неділя  – Богослужіння, святковий сніданок, гаївки у Шевченківському гаю; знайомство зі Львовом.
25 квітня, понеділок - Богослужіння, обливаний понеділок, гаївки. Від’їзд.
Просимо Вас зголошуватися якнайшвидше. Зараз формується база даних тих, хто хоче прийняти гостей і тих, хто бажає приїхати.
Контакти:
063-35-66-321 або 067-29-43-893 – Юрко
http://velukdenrazom.blogspot.com/ - Тут можна отримати детальнішу інформацію, заповнити анкету-учасника і відіслати її до ydidula@ukr.net