//

18-23 ЛИПНЯ - Фестиваль ПОДИХ ЖИТТЯ

Ти живеш в шаленому темпі сучасного життя? Ти встигаєш переглянути пошту, натягти шкарпеток та відсьорбнути кави одночасно? Ти завжди в курсі того, що відбувається навколо? А чи ти знаєш, що діється поряд з тобою, у ТВОЄМУ СЕРЦІ? Може, час пригальмувати, зупинитися та озирнутися? Є одне місце, в якому час завмирає…


Тут можна викинути зайве з голови, віднайти себе, а головне – почути голос Бога, який промовляє саме до тебе. Це місце – фестиваль «ПОДИХ ЖИТТЯ», що проходить у м.Тиврів (Вінницька область)  18-23 ЛИПНЯ 2012 р.


В тебе буде можливість знайти нових друзів, навчитися грати на барабані, співати, танцювати, а головне - відкрити для себе щось нове, переглянути свої стосунки з Богом і ближніми, отримати необхідні знання для побудови особистої молитви, для глибшого переживання Євхаристії.


Темою цьогорічного фестивалю буде: «Матерія – містерія і я»


ТЕМИ КОНФЕРЕНЦІЙ ТА СПІКЕРИ
 

«Матерія – моє тіло» – о. Аркадій Ціхля ОМІ 

«Містерія – Тіло Христове» - о. Фелікс ДЕ ОМІ

«Посередник між Богом та людиною» - о. Ричард Шмидкі ОМІ

 

Учасником може стати будь-яка молода особа, яка має від 16 років до 35. Або молодші особи з відповідальною за них особою (священик, монах, монахиня).

 

Декілька слів про  «ПОДИХ  ЖИТТЯ»:


Анастасія Сидорук
м.Тиврів
«Я БУЛА! Клас! Назва відповідає дійсності! Вражень - море! Один позитив! Я взагалі перший раз попала до католиків, мені все було нове! Як ви вмієте відпочивати і розважатись! Це просто не передати! Комарі? Болото? дощ? А це не входило в плани організаторів?  Ну й даремно, ВСЕ КЛАСНО! А які молитви! Які люди! Які пісні і танці! я не можу навіть підібрати вдалих слів!»

 

Тому, сердечно ЗАПРОШУЄМО НА
ФЕСТИВАЛЬ «ПОДИХ ЖИТТЯ»  2012

18-23 липня чекаємо  на Тебе в Тиврові!  :)
В програмі – конференції, зустрічі в групах, концерти, вогнище, танці та багато іншого!
Слідкуйте за новинами!


УМОВИ УЧАСТІ ТА КОНТАКТИ:

http://www.molod.omi.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id...