//

10-річчя Католицького Медіа-Центру

Під час урочистостей з нагоди 10-річчя Католицького Медіа-Центру буде освячено вівтар покровителям ЗМІ


6 травня 2011р. відбудеться урочисте святкування 10-річчя Католицького Медіа-Центру, під час якого вперше в історії України, буде освячено вівтар святим покровителям ЗМІ. У заході візьмуть участь Голова РКЦ в Україні Архієпископ Мечислав Мокшицький, Єпископи Римсько-Католицької Церкви, настоятелі приходів, колишні та теперішні працівники КМЦ, а також працівники католицьких та світських ЗМІ та інші запрошені відомі громадські особи.


Святкування розпочнуться о 13.00 у приміщенні Католицького Медіа-Центру за адресою м. Київ вул. Срібнокільська 8, оф. 394. Під час них Архієпископ Мечислав Мокшицький проведе освячення вівтаря святих покровителів ЗМІ та пам’ятної таблиці блаженному Папі Йоану Павлу ІІ. Після цього відбудеться презентація книги Архієпископа Мокшицького про щоденне життя Йоана Павла ІІ: «Вівторки любив найбільше». Книга стала вже бестселером в Італії, Франції та Польщі, оскільки Архієпископ Мокрицький впродовж 9 років був особистим секретарем Йоана Павла ІІ. Тепер книга виходить українською мовою. 


О 18.00 у кон-катедральному соборі св. Олександра в Києві відбудеться урочиста Служба Божа, подячна за беатифікацію Папи Йоана Павла ІІ та перегляд фільму «Україна поцілована Папою» з нагоди 10-річчя його візиту в Україну.

 

Контактна особа:
Мар’яна

Тел.: (044)573 79 93
098 2992786

 

Нам 10 років


 

Нам 10 років - частина ІІ

Джерело: Католицький медіа-центр