//

“Віра Авраама” – реколекції для сестер

У днях з 30 березня по 7 квітня у реколекційному Центрі Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії в м. Надвірна відбулися реколекції для сестер, які проводив о. Давид Назар, ТІ.


Темою Реколекцій була “Віра Авраама”. Проходячи день за днем роздумування над текстами Святого Письма Старого і Нового завіту, сестри мали нагоду глибше застановитися над питанням Віри, яка здобувається у процесі життя.


“Віра, це дорога, коли щодня вчимося і наново робимо вибір. Прикладом  для нас є Патріарх Авраам, який послухався Божого голосу і став батьком тих, хто вірує. Він зумів забути про себе, свої турботи і плани, а цілковито і до кінця був вірний Богові і тому став благословенням для свого народу та для всіх віруючих”,- наголосив проповідник під час духовних вправ.

 

«Ми пройшли дорогою віри праведного Авраама. Крок за кроком, залишаючи обіцяну землю, прямували до незвіданого, яке цілком було в руках Господа. Ми ще не знали, що на нас чекає гостина з Творцем, обіцянка і народження сина, та зрештою – принесення його єдиного в жертву Господеві. Але, як би там не було – коли сьогодні цей шлях пройдено, залишається глибока надія, яка освітлює те що було, те що є, та дає сили щоб іти в невідоме!» – підкреслила одна з сестер учасниць реколекцій.

 

Джерело: www.rekoldim.com