//

“Миколаївські вечорниці” у дитячому будинку сімейного типу “Покрови Матері Божої”

У дитячому будинку сімейного типу “Покрови Матері Божої”, що у місті  Золочеві, 19 грудня відбулися “Миколаївські вечорниці”. Для діток цієї родини День святого Миколая видався по-справжньому урочистий. Адже у цей день до них завітали гості -  їх друзі, однокласники та вчителі, які передали їм гостинці від святого Миколая.


Ляльковий театр “Божі діти” порадували дітей цікавою виставою.


Окрім цього, з нагоди свята, діти цієї родини підготували для своїх гостей цікавий захід під назвою “Миколаївські вечорниці”. Дітки співали, танцювали та розповідали вірші. Усі присутні мали можливість відчути теплу родинну атмосферу.

 

“Ми робили свято в першу чергу для себе, для дітей, для нашої родини. Так як у нас родина велика, є 9 дітей, яких ми виховуємо, тому це є свято для нас. А потім ми вже хочемо звичайно поділитися ще з кимось. Ми мали виступ для нашої Золочівської адміністрації, потім ми мали виступ в парафії святого Миколая, де є сьогодні празник, в церкві святого Миколая в центрі. А сьогоднішній вечір, “Миколаївські вечорниці”  ми робимо для наших родин, для шкільної родини, для родин з парафії і для всіх дітей. ” – розповіла нам  сестра Мартина.

 

Джерело: http://zolochiv.net