//

Ґабріеле Кубі: «Gender mainstreaming» загрожує знищити сім’ю

Відомий німецький соціолог Ґабріеле Кубі недавно побувала з візитом у Хорватії на представленні хорватського перекладу своєї книги «Світова сексуальна революція». Пані Кубі відома як перший науковець, яка забила на сполох про небезпеку гендеризму та його поширення. За свою просвітницьку діяльність у викриванні ненауковості гендерної ідеології та її небезпек отримала подячного листа від Святішого Отця Бенедикта ХVІ. Сьогодні гендерна ідеологія вже заполонила українські вузи, підготовляючи гендерну революцію в Україні. Пропонуємо увазі наших читачів переклад інтерв’ю  пані Ґабріеле Кубі хорватському сайту «Zdravstveni pre/odgoj», в якому пані Кубі розкриває сутність гендерної (родової) ідеології і її небезпечність для суспільства. Попереднє інтерв’ю пані Кубі хорватському інформаційному порталу «Dnevno.hr» «Габріеле Кубі: накидання «гендерної рівності» – це культурне перепрограмування суспільства» можете прочитати на нашому сайті.

 

Ви прибули в Хорватію на представлення Вашої книги, яка у світі вже стала бестселером. Яка головна тема цієї книги?

 

У своїй нові книзі я хотіла вказати на проблему, про яку мало хто говорить: сьогодні у світі відбувається культурна революція, і це на глобальному рівні, яка переростає в тоталітаризм. Практично у всіх країнах світу робляться спроби і зусилля накинути новий спосіб думання, і у своїй книзі я хотіла звернути людям на це увагу.

 

Йдеться пор ідеологію «gender mainstreaming», гендерну (родову) ідеологію. Слово «gender» до недавнього часу в англійській мові використовувалося для означення граматичного роду, але 1995 року на Четвертій міжнародній конференції про права жінок у Пекіні, яку організувала ООН, у світову юридичну практику ввели слово «gender» (рід) замість терміну «sex» (стать). Це зроблено для того, щоб уможливити запровадження третього, четвертого і так далі родів, які більше не відображали б реальну біологічну стать особи. Отже, для ООН стать більше не існує – не існує більше чоловік-жінка. Існує більша кількість родів, які можуть змінюватися, переходити з одного в інший. Тобто в людську сексуальність вноситься повний хаос. Фактично йдеться про культурну й антропологічну революцію на світовому рівні. Сам це і є головною темою моєї нової книги: світова сексуальна революція, яка відбувається на наших очах.

 

Хто, на Вашу думку, є головними апологетами цієї ідеології?

 

Звісно, що багатьох людей цікавить саме це питання, хто стоїть за цієї ідеологією, хто її пропагує, хто її апологети? Зауважу відразу, що зараз головними пропагаторами, апологетами і попихачами цієї ідеології, які відкрито борються за її тотальне накидання всім і кожному, є ООН, ліберальний лобі в структурах ЄС, американський президент Барак Обама і практично всі ліво орієнтовані влади.

 

Наслідки цієї пропаганди і накидання гендерної (родової) ідеології ми вже можемо спостерігати у суспільствах, де вона стала панівною. Це запровадження нових норм сексуальної поведінки та дерегуляція сексуальної поведінки як такої, тобто будь-яка сексуальна поведінка починає вважатися морально допустимою, це сексуалізація дітей уже в дитячих садочках і впровадження у школах сексуального виховання, яке має на меті виховати людей, для яких будь-яке сексуальне збочення є лише одним з видів людської сексуальної поведінки. Це також пропагування абортів та контрацепції і запровадження їх як чогось цілком нормального і прийнятного для суспільства.

 

Я не входжу в те, хто стоїть за Бараком Обамою, ООН, ліво орієнтованими політиками, хто фінансує всю цю бурхливу діяльність з накидання гендерної ідеології. Я просто описую події, які відбуваються в нас на очах, і стараюся вказати на наслідки прийняття суспільством гендерної (родової) ідеології.

 

Ви вже торкнулися теми наслідків впровадження гендерної (родової) ідеології в суспільне життя, чи є ще якісь загрозливі для суспільства наслідки впровадження цієї ідеології?

 

Найфундаментальнішим і найнебезпечнішим наслідком впровадження гендерної (родової) ідеології є знищення ідентичності чоловіка і жінки. Зробивши людей непевними в їхній статевій ідентичності, внісши хаос у норми, які регулюють сексуальну поведінку людей, гендеристи підкладають міну під фундамент людського суспільства – під сім’ю, а, отже, і під народжуваність. Адже для природної репродукції і нормального виховання нового покоління потрібна нормальна сім’я. І саме нормальна сім’я є основною одиницею, закладеною у фундаментальну структуру нашого суспільства. Деконструювавши сім’ю, гендеристи зможуть деконструювати наше суспільство. Варто зазначити, що Загальна декларація прав людини з 1948 року називає шлюб чоловіка і жінки сім’єю і вказує на саме таку сім’ю, як фундамент людського суспільства, тому гендерна ідеологія – це фактичне порушення прав людини за гарантованих Загальною декларацією прав людини.

 

Речі, про які Ви говорите, співзвучні з твердженнями пані Джудіт Рісмен. Чи Вам відома діяльність цієї американської вченої?

 

Я подивляю відвагу й енергією, з якими доктор Рісмен провадить боротьбу з гендерним лобі у світовому масштабі. Однією з її історичних заслуг перед усім людством є те, що вона аргументовано викрила ненауковість і злочинність діяльності Альфреда Кінзі.

 

Американський інсетолог (інсектологія – частина біології, яка вивчає комах) доктор Альфред Кінзі мав вирішальний уплив на формування сьогоднішньої культури. Пригадую собі, коли в Німеччині вийшли його книги, які твердили, що більшість чоловіків мають позашлюбні сексуальні відносини і що більшість людей схильні до одностатевих сексуальних відносин, і що це є цілком природно і нормально. Більшість сприйняла це як наукове обґрунтування нормальності такої поведінки.

 

Заслугою пані Рісмен світ довідався, що Альфред Кінзі був садомазохістом і сексуально знущався над дітьми. Також власне пані Рісмен вказала на те, що свої дані Кінзі фальсифіковував для оправдання практично всіх сексуальних збочень. Але, на жаль, до сьогодні гендер-лобісти пропихають саме його «наукові» відкриття, як науку. Тому велика частина людей, збаламучена пропагандою гендерної (родової) ідеології, сприймає цю ідеологію як наукову теорію, хоча, насправді, немає жодних науково верифікованих даних, які б це підтверджували. Навпаки, і біологія, і соціологія, і психологія, а також й інші науки, які вивчають людину, спростовують твердження гендеристів.

 

Уся сексуальна революція ґрунтується на гендерній (родовій) ідеології, яка є звичайнісіньким шарлатанством. Це не наука – це спроба перебудови культури людського суспільства. І саме про це доктор Рісмен відкрито говорить. На відміну від багатьох науковців, які просто бояться отримати від гендеристів клеймо затурканих консерваторів гомофобів.  У реальності ми з доктор Рісмен є борцями на ті й же ж стороні культурного фронту.

 

Сексуальна революція, спровокована діяльністю Альфреда Кінзі, вже призвела до гіперсексуалізації багатьох суспільств. Чи не могли б Ви коротко вказати на наслідки такої гіперсексуалізації?

 

Гіперсексуалізація суспільства призводить до розпаду сім’ї. Бо стабільна сім’я вимагає моногамії і подружньої вірності. Якщо вільна сексуальна поведінка, коли сексуальні відносини дозволені будь-кому з будь-ким, проголошується нормальною, то це автоматично призводить до руйнування сім’ї як такої. А коли сексуалізується дітей, то цим ставиться під питання авторитет батьків і самого Бога.

 

Сексуалізація ж дітей призводить не лише до моральних наслідків. Вона також є шкідливою і для здоров’я дитини. Гендеристи заперечують науково доведений біологами факти, що в часі внутріутробного розвитку саме високий рівень у крові ненародженої дитини тестостерону чи естрогену визначає майбутню стать. А також і те, що в часі внутріутробного розвитку кількість тих гормонів сягає свого піку, а тоді йде на спад. Рівень цих гормонів залишається досить низьким аж до періоду статевого дозрівання, і навіть уже статево зрілим людям потрібно кілька років, щоб рівень цих гормонів стабілізувався в організмі. Саме через низький рівень статевих гормонів діти, хоча й проявляють певний інтерес до таємниць тіла, залишаються статево неактивними. Вони спізнають світ насамперед не через призму сексуальності, а через гру й безпосередню цікавість. Сексуалізувати дітей – знищувати їм дитинство.

 

Ви навернулися в католицтво, яку роль віра відіграє у Вашому житті?

 

Віра насамперед допомагає мені мати надію. Сьогодні багато людей страждає від безнадії і тому втікають у забави, бо їм занадто тяжко поглянути реальності увічі. Це є наслідком відсутності реальної віри в Христа. Ісус для мене є великим джерелом надії. Тому я можу дивитися на реальність таку, якою вона є насправді. І саме віра допомагає мені боротися за збереження нашої культури. Якщо Ви є християнином, Ви не можете не помічати того жаху, який несе нашим суспільствам гендеризм, і не боротися проти нього. Але тільки віра може дати надію на кінцеву перемогу.

 

За матеріалами zdravstveniodgoj.com