//

«Youcat» – один з найбільших книжкових проектів у світі

«Youcat» – катехизм для молоді, став світовим бестселером», – розповів в інтерв'ю австрійському інформаційному агентству «КNA» один з ініціаторів цього видання Бернард Маузер. За його словами, вже продано близько 1,3 млн. примірників цієї книги.

 

«Тільки в Америці кожен місяць друкується близько 40 тис. нових примірників катехизму для молоді», – сказав Маузер. Нині "Youcat" доступний 12-ма мовами. До 2012 р. у продажу з'являться його переклади ще 18-ма мовами, у тому числі арабською і японською. Таким чином «Youcat» стане одним з найбільших книжкових проектів у світі.

 

Бернард Маузер розповів, що група авторів, яка працювала над молодіжним катехизмом, готує нове видання під назвою «All about love» («Все про кохання»), також спрямоване для молоді.

 

«Youcat» був підготовлений під керівництвом Архиєпископа Відня кардинала Крістофа Шенборна і його публікація була присвячена Всесвітньому Дню Молоді, який пройшов в Мадриді. Перше видання з'явилося на шести мовах і було представлено як дар Папи для молоді.

 


За матеріалами Radio Watykańskie