//

«Я ВТОМИВСЯ ВІД ЦІЄЇ НАЦІЇ.»

Цю людину потрібно призначити королем світу. Правдивіших слів про проблему арабської еміграції ніхто ніколи не говорив.


Прем'єр-міністру Австралії знадобилося багато мужності, щоб сказати те, що він сказав, для того, щоб світ це почув. Відплата може бути феноменальною, але, врешті-решт, він виразив свою позицію з питань своєї і австралійської ідеології. Всьому світу потрібний лідер, подібний до цього!


Мусульманам, які хочуть жити за законами ісламського Шаріату, в середу було запропоновано забиратися з Австралії, оскільки уряд вважає радикалів потенційною загрозою терористичних атак.


Кевен Радд розсердив деяких австралійських мусульман, сказавши недавно, що він надає підтримку шпигунським агентствам, які здійснюють моніторинг національних мечетей. Цитую: Ось уривки з його промови:
«ІММІГРАНТИ, А НЕ АВСТРАЛІЙЦІ ПОВИННІ АДАПТУВАТИСЯ.  Прийміть це або не приймайте. Я вже втомився від цієї нації, яка схвильована тим, що ми нібито ображаємо окремих людей або їх культуру. Після терористичних атак на Балі, ми пережили перезавантаження патріотизму більшості австралійців».


«Наша нація розвивалася протягом двох століть боротьби, випробувань і перемог мільйонів чоловіків і жінок, які шукали свободу».


«В основному ми говоримо АНГЛІЙСЬКОЮ, не іспанською, не ліванською, не арабською, не китайською, не японською, не російською чи якоюсь іншою мовою!»


«Більшість австралійців вірять в Бога. Це не якийсь політичний імпульс правого християнського крила, а факт, тому що християни, чоловіки і жінки, заснували нашу націю, і це чітко задокументовано. Відповідно, це нормально – відображати це на стінах наших шкіл. Якщо Бог вас ображає, я пропоную вам вважати іншу частину світу вашим новим домом, оскільки Бог – частина нашої культури».


«Ми прийматимемо ваші вірування і не питатимемо, чому. Єдине, про що ми вас просимо – щоб ви сприймали наші, і жили в гармонії, і мирно насолоджувалися цим з нами».


«Це – НАША КРАЇНА, НАША ЗЕМЛЯ і НАШ СПОСІБ ЖИТТЯ, і ми надаємо вам можливість користуватися всім цим. Але якщо ви почали скаржитися, плакати, і вам ріже очі НАШ ПРАПОР, НАШІ ОБІТНИЦІ, НАШІ ХРИСТИЯНСЬКІ ВІРУВАННЯ чи НАШ СПОСІБ ЖИТТЯ, я повністю підтримую вашу можливість скористатися перевагою ще однієї великої австралійської свободи: ПРАВОМ ВИЇХАТИ».


«Якщо ви тут нещасливі, тоді ВИЇЖДЖАЙТЕ. Ми не заставляли вас приїжджати сюди. Ви просилися бути тут. Отже, приймайте країну, яка прийняла ВАС!»

 

Джерело: oasis-magazine.com