//

«Радіо Марія» у Вінницькій області

Сьогодні, 17 травня з 12-ої години позивні «Радіо Марія» пролунали у Вінницькій області. Мовлення ведеться 24 години на добу, 7 днів на тиждень на частоті 70,91.Початок трансляції  став можливим завдяки підтримці слухачів, в тому числі, самих вінничан. Нагадаємо, що в лютому 2012 року мешканці Вінниці за 1 день зібрали 923 підписи під листом з проханням про надання частот і права мовлення “Радіо Марія” у Вінницький області.

 

Вінничина стала четвертим регіоном, де лунають позивні станції. Два роки тому «Радіо Марія» почало мовлення в Києві, восени 2011 - в Рівному (6: годин на добу) та цілодобово у Ковелі (Волинська область).

 

У найближчих планах радіо — отримання частот і початок мовлення в Житомирській, Хмельницькій, Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській областях. І,природньо, в Рівненської області в цілодобовому режимі. В перспективі - на всієї територією Україні.

 

Враховуючи, що «РадіоМарія» — некомерційна станція, бюджет якої формується з пожертв самих слухачів, включення у Вінниці -перемога не стільки колективу радіо, скільки віруючих Україні, які своєю підтримкою зробили можливим розширення географії мовлення.

"Радіо Марія" дякує слухачам за молитву, підтримку, пожертви, завдяки яким стала можлива ця перемога.

 

Ми і надалі просимо про таку підтримку. Адже в планах - участь у конкурсах на отримання права цілодобового мовлення в Рівному (поки віщаємо там 6 годин на добу) та у Львові.

 

Просимо про молитву за розширення географії мовлення, підтримку, і, природньо,  про пожертви. Адже обсяг робіт і обсяг необхідних інвестицій вражає. Але з Божою допомогою сподіваємося, що 2012 рік стане роком розширення мовлення нашого радіо на більшу частину України.

 

Довідка: Радіо Марія в Україні
«Радіо Марія» — всесвітня родина католицьких радіостанцій, яка об'єднує на сьогодні понад 60 станцій в 50 країнах світу.
«Радіо Марія» в Україні почало свою роботу в 2010 році як некомерційна станція, що існує за рахунок пожертв своїх слухачів.
І сьогодні маємо 24 години мовлення 7 днів на тиждень. В ефірі, крім релігійних передач — програми на соціальні теми, дискусії, дитячі передачі. Відмінністю «Радіо Марія» є спрямованість на допомогу своїм слухачам. А саме -консультації в ефірі і поза ефіром, різні види соціальної активності.
В першу чергу «Радіо Марія» це — волонтерські проект. Над ефіром працюють більше 120 волонтерів віком від 6 до 70 років.
Джерело фінансування будь-якої станції всесвітньої родини «Радіо Марія», в тому числі, і в Україні - пожертви віруючих.
Частоти мовлення «Радіо Марія»
Київ: 68,69 FM
Ковель: 68,48 FM
Рівне: 68,24 FM
Вінниця: 70,91 FM
цілодобова онлайн трансляція: radiomaria.org.ua