//

«Open Doors» проведе молитовну кампанію під час Рамадану

Організація «Open Doors USA» планує провести молитовну кампанію за християн під час Рамадану – місяця посту в ісламі, – повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org з посиланням на Сhristian Рost.


«Молімося під час Рамадану за наших братів і сестер у Христі, які проживають в ісламських країнах, щоб наша молитва зміцнила їх, втішила і підбадьорила, – заявив президент організації Карл Моеллер. – Також молімося за мусульман. У світі проживають мільйони мусульман, які ніколи не переживали справжнього миру і радості від пізнання люблячого Бога і Христа як свого Спасителя».


«Open Doors» склала 30-денний молитовний календар, в якому позначені чіткі потреби. Наприклад, 19-го дня треба молитися за Такуш, чоловіка якої вбили представники іранського уряду.


Цього року Рамадан триватиме з 20 липня по 18 серпня. У цей час зі світанку до заходу мусульмани будуть утримуватися від їжі, пиття, сексуальних взаємин і аморальної поведінки на користь духовних роздумів.
Молитовний календар доступний на сайті www.opendoorsusa.org/ramadan після реєстрації.


Нагадаємо, що торік під час Рамадану в нігерійському місті Джос відбулися зіткнення між християнами і мусульманами. Про кількість постраждалих тоді нічого не повідомляли.