//

«Найголовніше покликання людини – це любити один одного і весь навколишній світ», - єпископ Михаїл Колтун до школярів у Жовкві

10 квітня 2013 року до Жовківської загальноосвітньої школи № 1 завітав єпархіальний єпископ Михаїл Колтун, щоб провести спільну молитву і благословити викладачів та учнів в часі проведення Тижня духовності.

 

У цей день школярі молилися за духовних провідників народу, священиків, богопосвячених осіб, катехитів, вчителів християнської етики, щоб Господь Бог благословив їхнє служіння, яке вони виконують в ім’я духовності та добра.

 

У повчальному слові, владика Михаїл наголосив, що «найголовніше покликання людини – це любити один одного, батьків, вчителів і весь навколишній світ». Відтак, з власного досвіду кажучи, єпископ зазначив, що потрібно молитися кожен день за те, щоб стати добрим лікарем, вчителем, священиком і Господь Бог обов’язково почує це і втілить в життя так, як колись йому дав ласку стати священиком. Також архипастир говорив, що всі потребують добрих людей, відповідальних, фахівців своєї справи, тому треба з молодого віку старатися бути добрим у всьому.

 

У спільній молитві та слуханні духовної науки взяли участь понад п’ятсот учнів, вчителі та дирекція школи. Супроводжував єпископа о. Михайло Ткачів, настоятель парафії св. Йосафата, який здійснює духовну опіку над цією школою.

 

Джерело: http://sokaleparchy.org.ua