//

«Майбутнє України і Церкви – твереза нація»

В середу 20 червня 2012 року об 12:00, в приміщенні духовної семінарії ім. священномученика Йосафата (конференц-зал, 4-й поверх), за адресою вул. Василіянок 64 (Івано-Франківськ), відбудеться прес-конференція, з нагоди відкриття в м. Івано-Франківську консультативно-просвітницького центру для допомоги залежним від алкоголю та членам їхніх родин. Вперше в історії України Українська греко-католицька церква (УГКЦ) відкриває перший консультативно-просвітницький центр на Прикарпатті. В майбутньому центрі з алкохворими та їхніми сім’ями працюватимуть кваліфіковані спеціалісти.

 

Прес-конференцію для місцевих та регіональних ЗМІ проведе ініціатор руху за тверезість життя в Україні, голова Комісії УГКЦ  душпастирства охорони здоров’я, отець доктор Андрій Логін.

 

В рамках прес-конференції буде можливість ознайомитись з роллю та діяльністю УГКЦ щодо антиалкогольної боротьби в минулому та з способами виходу з тенет пияцтва, які пропонує Церква сьогодні.

 


Довідка:

Підкомісія УГКЦ за тверезість життя має за мету протистояти поширенню алкогольної залежності в українському суспільстві і тим самим допомагати людям жити відповідно до їх власної гідності, дарованої Створителем. Для ЗМІ буде окремо підготовлений ознайомчий матеріал про: підкомісію, позицію Церкви щодо питань тверезості і здорового способу життя, золоті книги тверезості, духовну терапію та про напрацювання і успіхи комісії за 5 років своєї діяльності. Друковані матеріали можна буде взяти з собою.

 

Підкомісія за тверезість життя

Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ