//

«Бути багатим - благо чи тягар?» - 16 лютого рамках дискусійного клубу «Бізнес Credo» зустріч з Блаженнішим Любомиром Гузаром

У 2011 році Український Католицький Університет та Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) створили унікальний майданчик та започаткувати активний діалог щодо взаємодії бізнесу та суспільства через серію зустрічей у рамках дискусійного клубу «Бізнес Credo».

 

Подіями в рамках дискусійного клубу стали зустрічі понад 500 представників українського бізнесу з ректором Українського католицького університету отцем-доктором Борисом Ґудзяком, відомим польським режисером Кшиштоф Зануссі та українським правозахисником, публіцистом Мирославом Мариновичем.

 

Мета клубу - створити майданчик та започаткувати активний діалог, проаналізувати сучасні взаємні виклики, а в тривалішій перспективі - підсилити роль бізнесу у розвитку ключових суспільних процесів в країні, покращивши його взаємодію з іншими гравцями.

 

Найближча зустрічі клубу: 16 лютого з Блаженнішим Любомиром Гузаром на тему: «Бути багатим - благо чи тягар?»

 

Серед питань зустрічі:
- Чи є гріхом бути багатим?
- Який зв'язок між економічним добробутом та людською гідністю?
- Які моральні принципи співіснування багатих і бідних?
- Чи є в Україні приклади відповідального багатства?
- Якою має бути благодійність?

 

Верховний архиєпископ Любомир Гузар - єпископ Української Греко-Католицької Церкви, кардинал Католицької Церкви; з 28 січня 2001 року Верховний архієпископ Львівський, з 25 серпня 2005 року по 10 лютого 2011 року Верховний архієпископ Києво-Галицький - предстоятель Української Греко-Католицької Церкви.

 

Модератор дискусії: Микола Княжицький, журналіст, генеральний директор телеканалу "ТВі"

 

Участь у заході - безкоштовна, за умови попередньої реєстрації та отримання підтвердження з боку організаторів заходу. Кількість місць обмежена. 

 

Із питань реєстрації просимо звертатись: Оксана Хмеленко, okhmelenko@lvbs.com.ua, тел +38 044 425-39-37

 

Джерело: lvbs.com.ua