//

«Боже Слово в житті християнина»

З 27-30 жовтня 2011 року в реколекційно-відпочинковому центрі Сестер Служебниць в м. Надвірна Івано-Франківської області, під проводом сестер Мирослави Яхимець та Любомири Надич відбулися реколекції для мирян на тему «Боже Слово в житті християнина».

 

Знайти утішення, мир та світло у Божому слові не є чимось, що призначене для привілейованих людей, чи рідкісним і винятковим досвідом. Це повинно стати спільною дійсністю для всіх християн. Одною з духовних практик, яка відкриває перед нами скарб Божого Слова і провадить до зустрічі з Христом,  Котрий є живим Словом Бога (VD, 87) є Lectio Divina. Саме цей метод читання Божого Слова є в основі реколекцій, які сестри служебниці провадять для мирян.


«Lectio Divina» є формою живої зустрічі зі Словом Божим, яке радикально впорядковує життя людини, укріплює покликання, формує розум, серце і волю, виховує християнина в глибокій приязні з Ісусом. Любов до Слова Божого провадить до любові Христа і Його Церкви, до любові ближнього


Учасники реколекцій, миряни Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей, перебуваючи в атмосфері молитви та тиші мали нагоду здобути особистий досвід спілкування з Богом через Його Слово, яке є живим і діяльним в житті кожного християнина. Саме про це свідчать самі учасники реколекцій.


«Завдяки цим реколекціям моє серце розтопилося, а думки прояснилися»- Галина.

 

«Я відкрила для себе ще більше Господа і в моєму серці настав спокій і мир» - Володимира.


«Дякую за переосмислення свого життя, за ту глибину в яку поринаєш і пізнаєш себе; за ті крила, які виростають і на яких летиш до дому» - Надія.


«Тут я досвідчив великого спокою в своєму серці, і відчуваю, що Бог поступово мене зцілює. Вражає, що так мало чоловіків беруть участь у таких важливих реколекціях… коли б чоловіків було більше, сім’ї б змінилися на краще і прославляли Бога» - Володя


«Прошу Господа, щоб дав мені сили виростити те зерно, яке через вас, сестри, посіяв. Дякую Богові, що торкнувся мого серця» - Вікторія.

Крім того повідомляємо, що 1-4 грудня відбудеться повторний курс реколекцій для мирян «Боже Слово в житті християнина». Детальнішу інформацію можна отримати за тел. 0673674813 – с.Мирослава, або написати myroslavaja@gmail.com